Diverse hulpvormen beschikbaar
Nadruk op persoonlijke groei
24/7 bereikbaar voor cliënten
Jeugdhulp waar jongeren centraal staan I Ondersteuning en advies I Jeugdcoach

Als je op zoek bent naar jeugdhulp in regio Alphen aan den Rijn, helpt Jeugdcoach je graag. Wij richten ons op het ondersteunen van jongeren die in Alphen aan den Rijn en omstreken wonen en die te maken hebben met uitdagingen in hun persoonlijke ontwikkeling of thuissituatie. Onze aanpak is persoonlijk en afgestemd op de individuele behoeften van elke jongere. Met een team van ervaren professionals streven wij ernaar om effectieve en toegankelijke jeugdhulp en jeugdzorg te bieden, waarbij het welzijn en de ontwikkeling van jongeren centraal staan.

Heeft u vragen?

Neem contact op

Jeugdhulp en jeugdzorg

Jeugdhulp en jeugdzorg zijn meer dan alleen woorden; ze vormen de basis van onze missie om jongeren de hulp, zorg en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. We richten ons bij jeugdreclassering op een holistische benadering, waarbij we niet alleen kijken naar de problemen, maar ook naar de krachten en potentie van de jongere. In samenwerking met scholen, zorginstellingen en gemeentelijke instanties in Alphen aan den Rijn zorgen wij ervoor dat jeugdhulp en jeugdzorg hand in hand gaan, om een netwerk van ondersteuning te bieden dat echt verschil maakt in het leven van jongeren. Je ontvangt bijvoorbeeld opvoedingsondersteuning. Wat voor begeleiding je ook ontvangt, wij zijn 24/7 bereikbaar voor je.

“Heb vertrouwen in de jongeren, geef ze een kans en ze zullen je verrassen”

- Kofi Annan

Jongeren over
onze jeugdhulp

Als buddy staan wij naast onze jongeren. Wij gaan voor persoonlijke groei, het optimaal benutten van kansen óf creëren nieuwe kansen. De verhalen van onze jongeren delen we graag.

Ontvang de ondersteuning die je nodig hebt

Wil jij om jeugdhulp of jeugdzorg vragen?

Maak een afspraak

Wil jij om jeugdhulp of jeugdzorg vragen? Wij staan klaar om samen met jou de mogelijkheden door te nemen. Plan een afspraak in door ons contactformulier in te vullen. Bij onze vestiging in Alphen aan den Rijn krijg je van een ervaren jeugdcoach de hulp die bij jouw situatie past, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Ben je op zoek naar jeugdhulp in Eindhoven?

Maak een afspraak

Neem
contact op.