Diverse hulpvormen beschikbaar
Nadruk op persoonlijke groei
24/7 bereikbaar voor cliënten
Jeugdhulp waar jongeren centraal staan I Ondersteuning en advies I Jeugdcoach

Forensische jeugdzorg is een gespecialiseerd gebied binnen de jeugdhulp, gericht op jongeren die in aanraking zijn gekomen met justitie. Als Jeugdcoach bieden wij forensische jeugdzorg aan, waarbij we ons richten op zowel de preventie van recidive als het bieden van ondersteuning in de ontwikkeling van de jongere. Zo helpen we jongeren bij het maken van positieve keuzes en het aanleren van sociale en gedragsvaardigheden die nodig zijn voor een stabiele toekomst.

Heeft u vragen?

Neem contact op

Een coach voor forensische jeugdzorg

Binnen forensische jeugdzorg spelen jeugdcoaches een belangrijke rol. Wij bieden begeleiding en ondersteuning aan jongeren die betrokken zijn geweest bij delicten. Deze begeleiding in forensische jeugdzorg is intensief en persoonlijk, gericht op het begrijpen van de oorzaken van het gedrag en het werken aan gedragsverandering. Forensische jeugdzorg betrekt vaak meerdere aspecten van het leven van de jongere, zoals onderwijs, familie en sociale relaties, om een holistische aanpak te garanderen. Op die manier willen we jeugdcriminaliteit effectief aanpakken. Door de jongere uit hun huidige milieu te halen, hopen we hen nieuwe en positieve gewoontes aan te leren. Met een succesvolle jeugdreclassering is de kans een stuk kleiner dat de jongere opnieuw met criminaliteit in aanraking komt.

“Heb vertrouwen in de jongeren, geef ze een kans en ze zullen je verrassen”

- Kofi Annan

Jongeren over
onze jeugdhulp

Als buddy staan wij naast onze jongeren. Wij gaan voor persoonlijke groei, het optimaal benutten van kansen óf creëren nieuwe kansen. De verhalen van onze jongeren delen we graag.

Plan een gesprek met ons in

Ben je op zoek naar forensische jeugdzorg?

Maak een afspraak

Bij Jeugdcoach zijn wij toegewijd aan het bieden van gespecialiseerde ondersteuning aan jongeren en hun families. Heb je interesse in forensische jeugdzorg? Maak eenvoudig een afspraak via ons contactformulier om meer te leren over onze aanpak in forensische jeugdzorg. Een gesprek met ons kan de eerste stap zijn naar positieve verandering en een betere toekomst.

Ben je op zoek naar jeugdhulp in Eindhoven?

Maak een afspraak

Neem
contact op.