Diverse hulpvormen beschikbaar
Nadruk op persoonlijke groei
24/7 bereikbaar voor cliënten
Jeugdhulp waar jongeren centraal staan I Ondersteuning en advies I Jeugdcoach

Ambulante zorg is een waardevolle ondersteuning voor jongeren in Alphen aan den Rijn die hulp nodig hebben in hun dagelijks leven. Deze vorm van zorg van Jeugdcoach ondersteunt jongeren in hun eigen vertrouwde omgeving, waardoor ze zich veiliger en begrepen kunnen voelen. Onze ambulante zorg is flexibel en past zich aan jouw persoonlijke behoeften en schema aan.

Heeft u vragen?

Neem contact op

Professionele ambulante zorg ontvangen

Ambulante zorg kan jou als jongere in Alphen aan den Rijn helpen om zelfstandiger te worden en je uitdagingen beter te beheren. Je ontvangt deze zorg van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het coachen van jongeren. Zij bieden begeleiding en ondersteuning op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Ambulante zorg stelt je in staat om te groeien en te ontwikkelen binnen je eigen vertrouwde omgeving. Bovendien staat je begeleider 24/7 voor je klaar. We beschikken over diverse vestigingen waar we jongeren ondersteunen. Bekijk bijvoorbeeld ook:

“Heb vertrouwen in de jongeren, geef ze een kans en ze zullen je verrassen”

- Kofi Annan

Jongeren over
onze jeugdhulp

Als buddy staan wij naast onze jongeren. Wij gaan voor persoonlijke groei, het optimaal benutten van kansen óf creëren nieuwe kansen. De verhalen van onze jongeren delen we graag.

Benader ons voor een gesprek

Ben je op zoek naar ambulante zorg in Alphen aan den Rijn?

Maak een afspraak

Heb je behoeft aan ambulante zorg in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Laat je dan helpen door onze professionals. Bij ons ontvang je ondersteuning en advies op basis van jouw specifieke situatie, zodat jij je goed kunt ontwikkelen. Benader ons via het contactformulier en maak een afspraak om meer te weten te komen.

Ben je op zoek naar jeugdhulp in Eindhoven?

Maak een afspraak

Neem
contact op.