Jeugdcoach

begrijpt jongeren

Jeugdhulp waar jongeren centraal staan I Ondersteuning en advies I Jeugdcoach

Door de ervaring en deskundigheid van Jeugdcoach is er specialisme ontstaan in het werken met jongeren. De professionals van Jeugdcoach hebben door de jaren heen op verschillende plekken en met verschillende doelgroepen gewerkt. Hierdoor hebben onze jeugdcoaches ruime expertise opgebouwd. Onze professionals hebben kennis van de straatcultuur en weten wat er speelt bij de jongeren van vandaag de dag.

Als Jeugdcoach gaan we graag in gesprek met belanghebbenden organen. Wij bieden graag een helpende hand om de zorg naar een hoger niveau te tillen. Wij adviseren graag diverse partners om uiteindelijk de beste zorg voor jongeren te realiseren.

Jeugdcoach heeft professionals in dienst die door de jaren heen op verschillende plekken, maar ook met verschillende doelgroepen, hebben gewerkt. Ons netwerk bestaat uit mensen die kennis hebben van de straatcultuur en weten wat er speelt bij de jongeren. Deze kennis stelt Jeugdcoach graag beschikbaar voor anderen.

Wij denken en praten graag mee met anderen die met vragen zitten waar ze zelf niet uitkomen. Hierin biedt Jeugdcoach graag een helpende hand om de ander naar een hoger niveau te tillen. Er ontstaat een wisselwerking wat uiteindelijk uitmondt in de beste zorg voor onze jongeren.

“Heb vertrouwen in de jongeren, geef ze een kans en ze zullen je verrassen”

- Kofi Annan

Neem
contact op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam