Net als
een goede vriend

“Ik ben 15 jaar oud en woon in Eindhoven, de leukste stad. Thuis was er nooit iemand die echt op mij let en zocht ik altijd de grenzen op. School vond ik saai en ik werd er altijd uit gestuurd. Ik begon al heel vroeg met drugs en verkocht dit ook op school. ik ging van kleine criminele activiteiten naar grotere zaken en vond dit alleen maar spannend. Helaas ging het een keer goed mis en ben ik veroordeeld voor een best ernstig vergrijp, samen met mijn vrienden. Ik weet dat ik geen slecht mens ben maar de kick om iets te doen wat niet mag vond ik leuk.

Nadat ik 3 maanden heb vastgezeten in de gevangenis, kwam ik in begeleiding bij Jeugdcoach. Ik had hier helemaal geen zin in maar omdat ik een enkelband heb, mag ik het huis niet uit zonder begeleiding. Nu ik al 6 maanden met mijn begeleider optrek, ben ik juist blij dat ik hier voor heb gekozen.

Hij leert mij heel veel en ik zie hem echt als een hele goede vriend die het best voor mij wil. Door hem weet ik zeker wat goed en slecht is, hij is heel eerlijk. Ook als hij ziet dat iemand geen goede vriend voor mij is vertelt hij dat en ga ik er echt over nadenken. Ik denk echt dat mijn begeleider mij levenslessen leert en iemand is bij wie ik dat gevoel thuis nooit heb gehad.”

Herkenbaar?
Wij zijn er voor je