Diverse hulpvormen beschikbaar
Nadruk op persoonlijke groei
24/7 bereikbaar voor cliënten
Jeugdhulp waar jongeren centraal staan I Ondersteuning en advies I Jeugdcoach

Een verleden met jeugdcriminaliteit kan een uitdaging zijn voor de opvoeding van een jongere. Jeugdcoach biedt ondersteuning bij de uitdagingen die jeugdcriminaliteit met zich meebrengt, zowel voor de jongere als voor de opvoeders in Alphen aan den Rijn en andere vestigingen. In de opvoeding is het essentieel om aandacht te besteden aan de factoren die kunnen leiden tot jeugdcriminaliteit, zoals sociale invloeden, gedragsproblemen en emotionele uitdagingen.

Heeft u vragen?

Neem contact op

Steun en advies bij jeugdcriminaliteit en opvoeding

Door in te grijpen in de opvoeding kunnen we jeugdcriminaliteit effectiever aanpakken en voorkomen. Onze hulp richt zich op het versterken van opvoedingsvaardigheden die helpen om problematisch gedrag te voorkomen en aan te pakken. Bij jeugdcriminaliteit is het belangrijk om in de opvoeding aandacht te besteden aan grenzen stellen, communicatie en het bieden van positieve versterking. Jeugdhulp kan zowel preventief als reactief zijn, afhankelijk van de situatie.

“Heb vertrouwen in de jongeren, geef ze een kans en ze zullen je verrassen”

- Kofi Annan

Jongeren over
onze jeugdhulp

Als buddy staan wij naast onze jongeren. Wij gaan voor persoonlijke groei, het optimaal benutten van kansen óf creëren nieuwe kansen. De verhalen van onze jongeren delen we graag.

Ga het gesprek met ons aan

Ben je op zoek naar hulp bij jeugdcriminaliteit en opvoeding?

Maak een afspraak

Ervaar je uitdagingen in de opvoeding gerelateerd aan jeugdcriminaliteit? Ga het gesprek met ons aan. Door ons contactformulier in te vullen, kun je een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Een jeugdcoach biedt ondersteuning en begeleiding bij jeugdcriminaliteit en opvoeding, gericht op het bevorderen van een positieve ontwikkeling en het voorkomen van toekomstige problemen. Onze aanpak is altijd gericht op maatwerk, afgestemd op jouw specifieke behoeften en situatie.

Ben je op zoek naar jeugdhulp in Eindhoven?

Maak een afspraak

Neem
contact op.