Diverse hulpvormen beschikbaar
Nadruk op persoonlijke groei
24/7 bereikbaar voor cliënten
Jeugdhulp waar jongeren centraal staan I Ondersteuning en advies I Jeugdcoach

Jeudcoach biedt jeugdzorg bij ADHD aan jongeren die met deze aandoening kampen. ADHD kan diverse uitdagingen met zich meebrengen, zoals problemen met concentratie, hyperactiviteit en impulsief gedrag. Bij jeugdzorg bij ADHD wordt specifiek aandacht besteed aan het begrijpen en aanpakken van deze uitdagingen, met als doel het verbeteren van het dagelijks functioneren van jongeren.

Heeft u vragen?

Neem contact op

Jeugdzorg bij problemen met ADHD

Onze jeugdzorg bij problemen met ADHD richt zich op het bieden van gepersonaliseerde ondersteuning aan jongeren. Deze ondersteuning kan variëren van gedragstherapieën tot educatieve begeleiding en hulp bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Bij jeugdzorg bij ADHD is het belangrijk om een veilige en begripvolle omgeving te creëren waarin jongeren kunnen leren omgaan met de uitdagingen van ADHD. Deze vorm van jeugdhulp in regio Eindhoven of elders leidt tot betere prestaties op school, verbeterde relaties en een hogere zelfwaardering. Niet alleen de jongere ontvangt begeleiding, je ontvangt indien gewenst namelijk ook gezinscoaching en opvoedingsondersteuning.

“Heb vertrouwen in de jongeren, geef ze een kans en ze zullen je verrassen”

- Kofi Annan

Jongeren over
onze jeugdhulp

Als buddy staan wij naast onze jongeren. Wij gaan voor persoonlijke groei, het optimaal benutten van kansen óf creëren nieuwe kansen. De verhalen van onze jongeren delen we graag.

Vraag onze experts om hulp

Ben je op zoek naar jeugdzorg bij ADHD?

Maak een afspraak

Als je regelmatig te maken hebt met uitdagingen die zijn gerelateerd aan ADHD, kun je profiteren van jeugdzorg bij een jeugdcoach. Vraag onze experts om hulp door ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag met je in gesprek over de juiste begeleiding die jou helpt jezelf te ontwikkelen en zelfstandiger te worden.

Ben je op zoek naar jeugdhulp in Eindhoven?

Maak een afspraak

Neem
contact op.