Diverse hulpvormen beschikbaar
Nadruk op persoonlijke groei
24/7 bereikbaar voor cliënten
Jeugdhulp waar jongeren centraal staan I Ondersteuning en advies I Jeugdcoach

Ben je op zoek naar jeugdhulp in Eindhoven? Dan kun je terecht bij Jeugdcoach voor toegankelijke jeugdhulp die is afgestemd op jouw situatie. Wij bieden ondersteuning op verschillende gebieden, of het nu gaat om emotionele uitdagingen, gedragsproblemen of problemen thuis of op school. Onze jeugdzorg is erop gericht jou de juiste hulp te bieden, aangepast aan jouw persoonlijke behoeften en situatie.

Heeft u vragen?

Neem contact op

Jeugdhulp en jeugdzorg van professionals ontvangen

Jeugdhulp en jeugdzorg ontvangen van professionals uit Eindhoven kan een groot verschil maken in je leven. Wij werken samen met deskundige jeugdzorgwerkers in Eindhoven om ervoor te zorgen dat je de beste zorg en ondersteuning krijgt. Jeugdhulp en jeugdzorg gaan hand in hand, en samen streven we ernaar om jou te helpen je uitdagingen aan te gaan en je volledige potentieel te bereiken. Wil je ambulante begeleiding ontvangen? Dan staan wij voor je klaar. Ook als je ondersteuning wilt bij ADHD of andere problematiek kunnen onze experts je begeleiden. Dankzij onze vele contacten met lokale professionals op het gebied van jeugdhulp en jeugdzorg, kunnen we de juiste jeugdzorg aan probleemjongeren en jongeren die risico lopen aanbieden.

“Heb vertrouwen in de jongeren, geef ze een kans en ze zullen je verrassen”

- Kofi Annan

Jongeren over
onze jeugdhulp

Als buddy staan wij naast onze jongeren. Wij gaan voor persoonlijke groei, het optimaal benutten van kansen óf creëren nieuwe kansen. De verhalen van onze jongeren delen we graag.

Plan een afspraak met ons in

Ben je op zoek naar jeugdhulp in Eindhoven?

Maak een afspraak

Als jij de stap wilt zetten naar professionele jeugdhulp en jeugdzorg in Eindhoven, helpen onze experts je graag. Ben je benieuwd naar ondersteuning op maat van een ervaren jeugdcoach? Vul dan ons contactformulier in om een afspraak te maken. Wij brengen je graag op de hoogte van onze dienstverlening.

Ben je op zoek naar jeugdhulp in Eindhoven?

Maak een afspraak

Neem
contact op.