Diverse hulpvormen beschikbaar
Nadruk op persoonlijke groei
24/7 bereikbaar voor cliënten
Jeugdhulp waar jongeren centraal staan I Ondersteuning en advies I Jeugdcoach

Als je als volwassene op zoek bent naar ambulante zorg in Almere, bieden wij van Jeugdcoach je graag begeleiding. Ambulante zorg houdt in dat je hulp en ondersteuning krijgt in je eigen vertrouwde omgeving. Dit kan variëren van begeleiding bij dagelijkse activiteiten tot intensieve therapie, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. De focus van ambulante zorg en begeleiding ligt op het bevorderen van jouw zelfstandigheid en het versterken van je vaardigheden.

Heeft u vragen?

Neem contact op

Ambulante zorg en begeleiding voor volwassenen

Ambulante zorg en begeleiding zijn essentieel voor volwassenen in Almere die ondersteuning nodig hebben. Deze vorm van zorg is flexibel en wordt aangepast aan jouw individuele behoeften en doelen. Ambulante begeleiding kan bestaan uit het leren omgaan met financiën, het aanleren van sociale vaardigheden of hulp bij het plannen van je dagelijkse routine. Door ambulante zorg en begeleiding krijg je de hulp die je nodig hebt, zonder dat je je eigen omgeving hoeft te verlaten.

“Heb vertrouwen in de jongeren, geef ze een kans en ze zullen je verrassen”

- Kofi Annan

Jongeren over
onze jeugdhulp

Als buddy staan wij naast onze jongeren. Wij gaan voor persoonlijke groei, het optimaal benutten van kansen óf creëren nieuwe kansen. De verhalen van onze jongeren delen we graag.

Vraag jouw gesprek bij ons aan

Ben je op zoek naar ambulante zorg in Almere?

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in ambulante zorg of ambulante begeleiding van een coach in Almere? Neem dan het initiatief en vraag een gesprek bij ons aan. Neem contact met ons op via ons contactformulier en zet een belangrijke stap richting ondersteuning die jou helpt te groeien en te ontwikkelen in jouw eigen omgeving.

Ben je op zoek naar jeugdhulp in Eindhoven?

Maak een afspraak

Neem
contact op.