“Mijn naam is Nico, ik ben 17 jaar oud en ben geboren en wonend in Eindhoven. Ik ben opgegroeid met veel problemen op school en in mijn omgeving, hierdoor heb ik het af en toe heel lastig gemaakt voor mijzelf. Toen ik 14 jaar was begon ik met kruimeldief stallen en begon ik al met kleine criminele praktijken, hierdoor had ik al snel te maken met jeugdzorg, Wijeindhoven en andere instanties.”
read more

Nico17 jaar

“Prikkelbaar, doelloos en omgaan met de verkeerde vrienden, dit is hoe mijn jaren eruit zagen. Ik had geen idee wat ik wou doen met mijn leven en de verkeerde vrienden hielpen daar niet bij. Helaas ben ik ook in aanraking gekomen met politie en justitie. Omdat ik geen werk of opleiding had, bleef het bij hangen in de buurt. Schulden, agressieproblemen en ruzie met mijn ouders waren hiervan een gevolg. Nadat Jeugdcoach in beeld kwam, is mijn leven positief veranderd.”
read more

Danny16 jaar

“Ik ben 15 jaar oud en woon in Eindhoven, de leukste stad. Thuis was er nooit iemand die echt op mij let en zocht ik altijd de grenzen op. School vond ik saai en ik werd er altijd uit gestuurd. Ik begon al heel vroeg met drugs en verkocht dit ook op school. ik ging van kleine criminele activiteiten naar grotere zaken en vond dit alleen maar spannend. Helaas ging het een keer goed mis en ben ik veroordeeld voor een best ernstig vergrijp, samen met mijn vrienden. Ik weet dat ik geen slecht mens ben maar de kick om iets te doen wat niet mag vond ik leuk.”
read more

George15 jaar